Γουρουνοπούλες, αρνιά στην πρώτη γραμμή και ακολουθεί η γαλοπούλα – Το χοιρινό παραμένει σταθερά αξία στο Τρικαλινό τραπέζι
Με μικρή άνοδο στις τιμές σε σχέση με πέρυσι κινείται η αγορά των κρεάτων σύμφωνα με τον πρόεδρο των Κρεοπωλών της περιοχής κ. Θεόδωρο Ευθυμίου.
Όπως ανέφερε στο Trikalanews.gr ήδη οι καταναλωτές βρίσκονται στην αγορά «κλείνοντας» τα κρέατα που θα συνοδεύσουν τις γιορτές.
Οι τιμές παραμένουν κοντά στα περσινά επίπεδα ενώ όσον αφορά στις προτιμήσεις τους, οι Τρικαλινοί παραδοσιακά επιλέγουν ολόκληρο σφάγιο, αρνί ή γουρουνόπουλο, σε δεύτερη μοίρα μπαίνει η γαλοπούλα και φυσικά το χοιρινό πλαισιώνει πάντα το γιορτινό τραπέζι.
Η χρονιά βέβαια είναι δύσκολη για όλους τους καταναλωτές οι οποίοι ναι μεν περιορίζουν αλλά σε κάθε περίπτωση γεμίζουν το τραπέζι τους με τα εδέσματα των γιορτών.