Λάρισα

Αστυνομική δράση με 27 προσαγωγές και 10 συλλήψεις

3 Nov 2017

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα σε όλη την Θεσσαλία στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 732 άτομα, 699 οχήματα, 6 επιχειρήσεις σκραπ και 7 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 27 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα.

Συγκεκριμένα 2 Έλληνες για κλοπή, 3 Έλληνες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 3 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 Αλβανός για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και 1 Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.  

Βεβαιώθηκαν 245 παραβάσεις και συγκεκριμένα 2 παραβάσεις για κλοπή, 3 παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 1 παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 1 παράβαση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 2 παραβάσεις για επαιτεία και 236 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι:  4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 2 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 3 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 2 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για ΚΤΕΟ, 31 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 6 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 2 για φθαρμένα ελαστικά και 179 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και 37 ναρκωτικά δισκία.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 


Νίκος Ανδρουλάκης στα Τρίκαλα: «Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Νίκος Ανδρουλάκης στα Τρίκαλα: «Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα Τρίκαλα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ενόψει της εκστρατείας του για τις εσωκομματικές …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κωστόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κωστόπουλος

Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Κωστόπουλου, ετών 90 …
Η νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ ξεκινάει – Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έτοιμος για μεγάλες μάχες

Η νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ ξεκινάει – Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έτοιμος για μεγάλες μάχες

Οι φίλαθλοι της Καρδίτσας προετοιμάζονται για σπουδαία παιχνίδια και τη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου …
Σύλληψη άνδρα στον Δήμο Τεμπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη άνδρα στον Δήμο Τεμπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χθες το πρωί (21/09/2024) συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της …