Αθλητικα

Άργησε ο ΠΑΟΚ αλλά έμεινε ζωντανός 2-2 με την Βικτόρια Πλζεν

24 Oct 2024

 

Ο ΠΑΟΚ πάλι δεν νίκησε στην Τούμπα, αλλά στο φινάλε… έσωσε την παρτίδα με την Βικτόρια Πλζεν ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 93′ και μένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης με τον πρώτο βαθμό στη League Phase.

Στο 32’ η Πλζεν βρήκε το γκολ, που αυτή τη φορά, μετά την εξέταση του VAR, μέτρησε κανονικά. Η άμυνα του ΠΑΟΚ παρέμεινε στατική κι ο Χάβελ από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι για το 0-1.

Σα να μην έφτανε αυτό μια αλληλουχία λαθών από πλευράς των «ασπρόμαυρων» έφερε το δεύτερο γκολ για τους Τσέχους. Λάθος ο Τάισον, αδυναμία του Σάστρε να σταματήσει τον Αντού, λάθος και του Κοτάρσκι, γκολ από τον Βίντρα για το 0-2 (39’).

Η αντίδραση των παικτών του Λουτσέσκου ήταν ένα ζήτημα, ο Ρουμάνος έφερε από τον πάγκο Τισουντάλι και Τσάλοφ, παίζοντας φουλ επιθετικά, ο Ρώσος άγγιξε το γκολ στο 77’ με το κοντινό πλασέ στην κίνηση, με τον Κωνσταντέλια να χάνει σπουδαία ευκαιρία με την συμπλήρωση 80 λεπτών στο ματς και τον Κοτάρσκι να λέει «όχι» στον Γίρκα προτού έρθει ο Τισουντάλι να μειώσει σε 1-2 στο 84ο λεπτό και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ούτε ο Γεντλίτσκα, ούτε οι αμυντικοί της Πλζεν μπορούσαν να αποτρέψουν την ισοφάριση (2-2), που ήρθε με την κοντινή κεφαλιά του Μπάμπα!

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (66’ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Ότο (76’ Τσάλοφ), Καμαρά, Μπακαγιόκο (59’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον (66’ Ντεσπόντοφ), Τόμας (66’ Τισουντάλι).

Βικτόρια Πλζεν (Μίροσλαβ Κούμπεκ): Γεντλίτσκα, Χάβελ, Γεμέλκα, Μάρκοβιτς, Ντουέ, Καντού, Κάλβαχ Σοϊκα (77’ Τσέρβ), Σουλτς, Βίντρα (61’ Γίρκα), Άντου (73’ Χέιντα).

Pressroom
Author: Pressroom

«Ζήσε το παιχνίδι»: Πρόσκληση του 4ου συστήματος προσκόπων Τρικάλων για μικρούς φίλους

«Ζήσε το παιχνίδι»: Πρόσκληση του 4ου συστήματος προσκόπων Τρικάλων για μικρούς φίλους

Προσκοπισμός και Παιχνίδι: Εκδήλωση για Παιδιά 7-13 Ετών στα Τρίκαλα …
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή

Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχθεί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτας …
Κατάρρευσε ο Παναθηναϊκός 1-4 με την Τσέλσι

Κατάρρευσε ο Παναθηναϊκός 1-4 με την Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός στο ΟΑΚΑ και γνώρισε “βαριά” ήττα με 4-1 από την Τσέλσι στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League …
Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία - Τομές στον δημόσιο τομέα

Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία – Τομές στον δημόσιο τομέα

Η βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, στην ομιλία της στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών …