Ελλαδα

Ανήλικος συνελήφθη μετά από επεισοδιακή ληστεία στη Χαλκίδα

16 Aug 2024

Ανήλικος οδηγός και ο συνεργός του προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα 70χρονης, αλλά κατέληξαν σε μια σκηνή δράσης με… ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού.

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στη Χαλκίδα, ένας ανήλικος και ο συνεργός του αποφάσισαν να προσθέσουν λίγο δράμα στη μέρα τους, αρπάζοντας την τσάντα μιας ανυποψίαστης 70χρονης.

Ο συνοδηγός του οχήματος τράβηξε την τσάντα με τόση δύναμη που η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος, με την τσάντα της να πετάει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτό που οι νεαροί ληστές δεν υπολόγισαν, ήταν η ταχύτητα αντίδρασης της αστυνομίας. Μέσα σε λίγες ώρες, οι αρχές εντόπισαν τον ανήλικο οδηγό του οχήματος, ο οποίος μάλλον δεν είχε δει αρκετά επεισόδια αστυνομικών σειρών για να καταλάβει ότι η αντίσταση κατά τη σύλληψη σπάνια τελειώνει καλά.

Σε μια δραματική σκηνή που θύμιζε περισσότερο ταινία δράσης, ο ανήλικος πρόβαλλε αντίσταση και κατάφερε να τραυματίσει ελαφρά έναν αστυνομικό στο χέρι. Η ιστορία του “ατίθασου ντουέτου” δεν τελειώνει εδώ.

Ο οδηγός αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για ληστεία, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ ο συνεργός του, που ταυτοποιήθηκε, θα λογοδοτήσει επίσης για τη ληστεία.

Όσο για την τσάντα; Ας ελπίσουμε ότι τα περιεχόμενά της άξιζαν τουλάχιστον το δράμα που προκάλεσαν.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Κώστας Τσιάρας στη Βουλή: Οι ενισχύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ θα καταβληθούν κανονικά

Κώστας Τσιάρας στη Βουλή: Οι ενισχύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ θα καταβληθούν κανονικά

Το σχέδιο δράσης εξυγίανσης του Οργανισμού θα υλοποιηθεί ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη και διαφάνεια αλλά και ομαλή ροή των ευρωπαϊκών …
Εντυπωσιακή εκδρομή του Δ' ΚΑΠΗ Τρικκαίων στην Κόνιτσα και το Ζαγόρι

Εντυπωσιακή εκδρομή του Δ’ ΚΑΠΗ Τρικκαίων στην Κόνιτσα και το Ζαγόρι

Εντυπώσεις από εκδρομή του Δ΄ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων Εκδρομή στην Ι.Μ. Μολυβδοσκέπαστης, στην Κόνιτσα και τη γύρω περιοχή πραγματοποίησε το Δ΄ …
Εναρξη χειμερινών προβολών για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Εναρξη χειμερινών προβολών για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Με μία ελληνική (τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου) και δύο ιταλικές (την Τρίτη και την Τετάρτη 15 και 16 Οκτωβρίου) ταινίες …
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα λόγω έργων ανάπλασης έως τις 22 Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα λόγω έργων ανάπλασης έως τις 22 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  …