Στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 μίλησε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Χρύσας Ντιντή. Ο κ. Μπάρδας τόνισε ότι η καταγραφή του έργου της περιφερειακής διοίκησης των τελευταίων 15 ετών θα παρουσιαστεί αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, ενώ κάλεσε την κα. Ντιντή να επικεντρωθεί στη συμβολή της στο παρόν:
«Θα συνιστούσα στην αγαπητή συνάδελφο κα. Ντιντή να ασχοληθεί με το παρόν και να σηματοδοτήσει την παρουσία της στα κοινά με κάτι καινούριο. Τα έργα που κάναμε είναι καταγεγραμμένα και γνωστά στον κόσμο, ο οποίος μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα σταθούμε σε τέτοιες δηλώσεις αυτή τη στιγμή.»
Ο κ. Μπάρδας ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δημοσιοποιηθεί αναλυτική καταγραφή των έργων αντιπλημμυρικής, αποστραγγιστικής και αρδευτικής φύσης, επισημαίνοντας:
«Από ό,τι φαίνεται, η κα. Ντιντή δεν γνωρίζει αυτά τα έργα. Καλό θα ήταν να ενημερωθεί. Όταν κάποιος μηδενίζει την παρουσία μου στο παρελθόν, οφείλω να απαντήσω και να αποκαταστήσω την αλήθεια. Δεν με ενόχλησαν οι δηλώσεις της. Στενοχωριέμαι όμως για την ίδια, γιατί αδικεί τον εαυτό της.»
Ο κ. Μπάρδας κατέληξε ότι δεν τον απασχολεί η αντίδραση του Περιφερειάρχη, τονίζοντας ότι πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα της περιφερειακής διοίκησης.