Υπολοιποι Δημοι

Επιτυχής παρουσίαση του βιβλίου «Η Βίβλος της θετικής σκέψης» του Σταύρου Πλουμιστού στα Τρίκαλα

13 Oct 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μουσείο Τσιτσάνη η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Πλουμιστού, «Η Βίβλος της θετικής σκέψης». Το βιβλίο, το οποίο εξετάζει τη δύναμη της θετικής σκέψης και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να θωρακίσουμε τον εαυτό μας απέναντι στην αρνητικότητα, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού των Τρικάλων.

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δημοσιογράφος και σύμβουλος αφύπνισης του Νου, Αυτοβελτίωσης και Αυτογνωσίας, μέσα από το βιβλίο του αντλεί γνώσεις από πνευματικές διδασκαλίες, επιστημονική έρευνα και προσωπικά βιώματα. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους αναγνώστες να ξεπεράσουν τις προκλήσεις, να επιτύχουν τους στόχους τους και να βρουν χαρά στις καθημερινές τους στιγμές, όπως τόνισε ο ίδιος κατά την παρουσίαση. Το βιβλίο προσφέρει διαχρονική σοφία και πρακτικές συμβουλές για την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας και της συναισθηματικής ευεξίας.

Στην εκδήλωση μίλησαν αρκετές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων, Σοφία Αλεστά, η Στέφη Κωστοπούλου από τη Διεύθυνση Υγείας Π.Ε. Τρικάλων, και ο αλλεργιολόγος Ηλίας Καραμαγκιόλας. Τον λόγο πήραν επίσης η Νίνα Δερπανοπούλου, υπάλληλος Δημοσίου, η σοπράνο Άννα Μορφίδου, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλοχωρίου, Άννα Ιακωβάκη. Την παρουσίαση συντόνισε η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Μπαλτά.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις θετικές επιδράσεις της νοοτροπίας που προωθεί το βιβλίο και στη σημασία της θετικής σκέψης στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο συγγραφέας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ‘Βίβλος της θετικής σκέψης’ δεν είναι απλώς ένα ακόμη βιβλίο αυτοβοήθειας. Είναι ένας νοοτροπικός χάρτης για να ζεις μια ζωή γεμάτη σκοπό, χαρά, αφθονία και δύναμη ψυχής».

Trikalanews
Author: Trikalanews

Είπε να βοηθήσει κι έφυγε σηκωτός

Είπε να βοηθήσει κι έφυγε σηκωτός

Βρήκε τη πόρτα ανοιχτή και μπούκαρε ο τετράποδος φίλος του ΑΟΤ. Αφού είδε για ένα μικρό διάστημα το παιχνίδι από …
Πρώτη απώλεια. 0-0 ο Α.Ο Τρίκαλα απέναντι στον Αιγινιακό

Πρώτη απώλεια. 0-0 ο Α.Ο Τρίκαλα απέναντι στον Αιγινιακό

Αυτή τη φορά η νίκη δεν ήρθε. Αν και οι παίκτες του ΑΟΤ ήθελαν να κερδίσουν τον Αιγινιακό στο δημοτικό …
Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νατάσα Αδαμοπούλου στη σύσκεψη στις Μηλιές …
Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στηρίζει τους στρατευμένους που αντιτίθενται στους πολέμους και την εμπλοκή της χώρας

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στηρίζει τους στρατευμένους που αντιτίθενται στους πολέμους και την εμπλοκή της χώρας

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στηρίζει τους νέους στρατευμένους που διώκονται γιατί εκφράζονται ενάντια στους πολέμους και τη συμμετοχή της χώρας μας σε …