ΑθλητικαΔιαβάστε επίσης

Πρώτη απώλεια. 0-0 ο Α.Ο Τρίκαλα απέναντι στον Αιγινιακό

13 Oct 2024

Αυτή τη φορά η νίκη δεν ήρθε. Αν και οι παίκτες του ΑΟΤ ήθελαν να κερδίσουν τον Αιγινιακό στο δημοτικό στάδιο το τελικό αποτέλεσμα 0-0 τους στέρησε το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο χάνοντας έτσι την ευκαιρία να μείνουν μόνοι στην κορυφή καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας απέσπασε ισοπαλία στην Ζάκυνθο.

Η Τρικαλινή ομάδα σπατάλησε αρκετό χρόνο στο παιχνίδι της μέχρι να βγάλει την αντίδραση που έπρεπε. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή πως δεν φοβούνται τον αντίπαλο και το απόλυτό του και στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλύτερα πατήματα προσπαθώντας για το γκολ χωρίς όμως να δημιουργούν πολλές κι αισθητές ευκαιρίες. Προς το τέλος του ημιχρόνου ανέβασαν ταχύτητα και πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη η εικόνα των Τρικάλων βελτιώθηκε, όχι όμως τόσο που να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήταν σωστά τοποθετημένοι κι έψαξαν την ευκαιρία για γκολ.

Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα τα Τρίκαλα ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους απειλώντας πότε με τον Νίκο και πότε με τον Γιάννη Σκόνδρα, αλλά όπως ο Νέστορας Γκέκας, έτσι και ο Κουγιουμτζόγλου είχαν θετική παρουσία κάτω από την εστία.

Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν χειροκροτήματα αλλά και γκρίνιες. Μάλιστα η αντίδραση ενός φιλάθλου έφερε λεκτικό διαπληκτισμό με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μπέκα και σταμάτησε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Το φίλμ του αγώνα
Ο Αιγινιακός στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για για γκολ.

Στο πρώτο 10λεπτο μπήκε δύο φορές στην περιοχή των Τρικάλων ενώ απείλησε και μ’ ένα μακρινό αλλά άστοχο σουτ του Ροντρίγκεζ.

Ωστόσο απείλησε αισθητά στο 20’ με τον Ροντρίγκεζ να βρίσκει τον Μαργαρίτη από δεξιά, να σουτάρει ο τελευταίος με δύναμη και ο Γκέκας να διώχνει σωτήρια.

Στο 45’ η Τρικαλινή ομάδα έφθασε πρώτη φορά σε θέση βολής όταν

ο Σαμαντάς, σε μια από τις γνωστές του επελάσεις οι οποίες στα προηγούμενα παιχνίδια έφεραν θετικό αποτέλεσμα, προσπάθησε να το επαναλάβει, αλλά την ύστατη στιγμή πρόλαβε ο Κουγιουμτζόγλου και του πήρε τη μπουκιά από το στόμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55’ ο Αιγινιακός απέιλησε με επικίνδυνη σέντρα του Χατζηκωνσταντίνου από δεξιά αλλά ο Γκέκας στην «κλειστή» γωνία του απέκρουσε σωτήρια.

Στο 61’ από σέντρα του Σίνγκ από αριστερά, ο Βλιώρας υπό πίεση έκανε το σουτ αλλά αστόχησε.

Ο Αιγινιακός στο 75’ βγήκε με αξιώσεις στην αντεπίθεση με τον Μαργαρίτη να συνεργάζεται με τον Κακατάσιο και ο πρώτος με σουτ από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ν. Σκόνδρας δοκίμασε το μακρινό συρτό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού μπλόκαρε τη μπάλα.

Νέα προσπάθεια του ΑΟΤ στο 77’ με τον Walled να σεντράρει στην περιοχή με στόχο τον Νίκο Σκόνδρα, αλλά η μπάλα βρήκε τη πλάτη του Τρικαλινού παίκτη και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 81’ ο Ν. Σκόνδρας από πλάγια δεξιά σούταρε διαγώνια, ο Κουγιουμτζόγλου απέκρουσε με τα πόδια η μπάλα έφτασε στην αντίθετη πλευρά του γηπέδου με τον Σίνγκ να σεντράρει και ο Νίκος Σκόνδρας με κεφαλιά ν’ αστοχεί για λίγο.

Αντεπίθεση του Αιγινιακού με τον Παρδάλη να βρίσκεται απέναντι στον Γκέκα στο 86’ να σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ να αποκρούει.

Στο 91’ από σέντρα του Σίνγκ, ο προωθημένος Γιάννης Σκόνδρας σούταρε ΄΄άστοχα.

Ένα λεπτό αργότερα νέα προσπάθεια του Γιάννη Σκόνδρα με σουτ από μακρινή απόσταση αλλά ο Κουγουμτζόγλου έπεσε με υπερένταση στη ν αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Ο Καρδιτσιώτης κ.  Μαργιόλας (Βοηθοί του οι κ.κ. Καλογριανίτης Καρδίτσας), και Μπουρονίκος (Λάρισας)έδειξε κίτρινες κάρτες στους Παρδάλη, Μιτακίδη, Προβατίδη του Αιγινιακού και Κωστόπουλο, Σκούπρα, Πατρώνη  του ΑΟΤ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Μανούρας): Γκέκας, Σκούπρας, Σινγκ, Καρατάσιος (8’ λ.τρ. Κατσαντώνης), Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος (58’ Αμπντελά), Ισαακίδης (58’ Βλιώρας), Σαμαντάς (80’ Πατρώνης), Λουκάς (80’ Μπρατντίτσας), Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου

Αιγινιακός (Σωτήρης Ζιώγας): Κουγιουμτζόγλου, Κακατάσιος, Δαραής (85’ Πορφυρίδης), Κιρκλιανίδης, Μιτακίδης, Παρδάλης (88’ Τασιώνας), Βασίλης Χατζηδίμπας, Δελιόπουλος (46’ Κώστας Χατζηδίμπας), Ροντρίγκεθ (80’ Ξυδούς),  Χατζηκωνσταντίνου, Μαργαρίτης (80’ Προβατίδης)

Untitled
Untitled

Pressroom
Author: Pressroom

Επιτυχής παρουσίαση του βιβλίου «Η Βίβλος της θετικής σκέψης» του Σταύρου Πλουμιστού στα Τρίκαλα

Επιτυχής παρουσίαση του βιβλίου «Η Βίβλος της θετικής σκέψης» του Σταύρου Πλουμιστού στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μουσείο Τσιτσάνη η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Πλουμιστού …
Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει έμπρακτα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νατάσα Αδαμοπούλου στη σύσκεψη στις Μηλιές …
Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στηρίζει τους στρατευμένους που αντιτίθενται στους πολέμους και την εμπλοκή της χώρας

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στηρίζει τους στρατευμένους που αντιτίθενται στους πολέμους και την εμπλοκή της χώρας

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στηρίζει τους νέους στρατευμένους που διώκονται γιατί εκφράζονται ενάντια στους πολέμους και τη συμμετοχή της χώρας μας σε …
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου αποκαλύπτει το σχέδιο για τον έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων από τους γονείς

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου αποκαλύπτει το σχέδιο για τον έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων από τους γονείς

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου αποκαλύπτει το σχέδιο για τον έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων από τους γονείς Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης …