ΑθλητικαΚαρδίτσα

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φιλάθλους της Καρδίτσας

7 Oct 2024

 

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας είναι πλέον γεγονός. Η ομάδα μας υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό AKTOR στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL και 3.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν έναν πολύ ωραίο αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, για τη στήριξη της ομάδας και για την εκπληκτική εικόνα που δημιούργησαν στο γήπεδό μας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Παναθηναϊκός AKTOR. Επίσης, ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στη νέα διαδικασία ηλεκτρονικής ταυτοποίησης των εισιτηρίων μέσω του gov.gr wallet, με αποτέλεσμα να περιοριστούν στο ελάχιστο, τα προβλήματα πρόσβασης στο γήπεδο.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, περισσότεροι από το 15% των φιλάθλων που είχαν αγοράσει εισιτήριο, δεν είχαν καταχωρήσει το εισιτήριο τους στην εφαρμογή gov.gr wallet. Τόσο κατά τη διάρκεια της προπώλησης στα γραφεία μας, όσο και έξω από το γήπεδο πριν τον αγώνα με τη λειτουργία help desk, τα στελέχη του ΑΣΚ προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διευκολύνουν τους φιλάθλους στη διαδικασία της ταυτοποίησης, η οποία βάσει της νομοθεσίας είναι μια νέα πραγματικότητα για τον αθλητισμό σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Η προσπάθεια αυτή σε συνεργασία με τους φιλάθλους, είχε σαν αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που είχε αγοράσει εισιτήριο, να εισέλθει στο γήπεδο και να απολαύσει τον αγώνα. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους φιλάθλους, ώστε στους επόμενους αγώνες και πριν την αγορά εισιτηρίου, να έχουν ήδη εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει την εφαρμογή gov.gr wallet στο κινητό τους τηλέφωνο ώστε στη συνέχεια η καταχώρηση του εισιτηρίου τους να είναι μια διαδικασία λίγων δευτερολέπτων.

Ειδικά ενόψει του προσεχούς εντός έδρας αγώνα στις 21 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για τον οποίο τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προπώληση, είναι απαραίτητο όλοι οι φίλαθλοι, είτε αγοράσουν το εισιτήριό τους με φυσική παρουσία είτε ηλεκτρονικά, να έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για τη χρήση της εφαρμογής.

Πολύ χρηστικές πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ιστοσελίδα tickets.gov.gr.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Η Ακαδημία ΑΟΤ ευχαριστεί το «Κατώγι»

Η Ακαδημία ΑΟΤ ευχαριστεί το «Κατώγι»

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟ Τρίκαλα θέλει να ευχαριστήσει το Κατώγι και ειδικά τον κ. Μπάμπη Σουφλάκη …
Πολωνοί μαθητές στο Δημαρχείο Τρικκαίων, με επίκεντρο τις εφαρμογές τεχνολογίας

Πολωνοί μαθητές στο Δημαρχείο Τρικκαίων, με επίκεντρο τις εφαρμογές τεχνολογίας

Ζητήματα ευφυών εφαρμογών για πόλεις μέσω της τεχνολογίας και υλοποίησή τους στον αστικό ιστό, συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη μαθητών/τριων από …
ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D. Δυστυχώς τα πολιτικά πράγματα στην πατρίδα μας πάνε από «την Σκύλλα στην …
Ακόμα ένα έργο- εσωτερικής οδοποιίας για τον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης

Ακόμα ένα έργο- εσωτερικής οδοποιίας για τον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας υπέγραψε νέα σύμβαση έργου που αφορά την «Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας, λόγω καταστροφών …