Διαβάστε επίσηςΕλλαδα

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ βγαίνει πιο ενωμένο και πιο ισχυρό»

7 Oct 2024

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε ευχαριστίες προς τους ψηφοφόρους και τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας την ενότητα και το ήθος της προεκλογικής διαδικασίας.
Σε δήλωσή του μετά το πέρας του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους πολίτες που συμμετείχαν μαζικά, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή αυτή γεμίζει την παράταξη με ελπίδα και δύναμη. «Είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, ακόμη πιο ισχυρό, ακόμη πιο περήφανο», σημείωσε, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη του στην παράταξη και τη στήριξη των ψηφοφόρων.

Αναφέρθηκε επίσης στο υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που χαρακτήρισε την εκστρατεία, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συνυποψηφίους του για τη συμβολή τους σε μια σοβαρή και ηθική προεκλογική διαδικασία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε ότι η επόμενη εβδομάδα θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο κοντά σε μια ενωμένη και ισχυρή πορεία προς το μέλλον.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ο σιωπηλός θρίαμβος του Ανδρουλάκη στα Τρίκαλα - Ανατροπή στα προγνωστικά της τοπικής κοινωνίας

Ο σιωπηλός θρίαμβος του Ανδρουλάκη στα Τρίκαλα – Ανατροπή στα προγνωστικά της τοπικής κοινωνίας

Στην εκλογική περιφέρεια των Τρικάλων, η επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Χάρη Δούκα με μόλις 32 ψήφους διαφορά αποτέλεσε …
Λάρισα: Νεκρή 25χρονη εργαζόμενη σε εκκοκκιστήριο

Λάρισα: Νεκρή 25χρονη εργαζόμενη σε εκκοκκιστήριο

Μια 25χρονη εργαζόμενη βρήκε τραγικό θάνατο σε εκκοκκιστήριο έξω από τη Λάρισα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας …