ΑθλητικαΔιαβάστε επίσης

Ασταμάτητος ο ΑΟΤ – Νίκη 4-1 στην Κοζάνη

6 Oct 2024

 

Τρίτωσε το καλό για τον Α.Ο Τρίκαλα ο οποίος στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει μόνο νίκες πετυχαίνοντας έτσι ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Νέο «θύμα» της Τρικαλινής ομάδας η Κοζάνη. Ο ΑΟ Τρίκαλα κέρδισε 1-4 παίζοντας ανώτερο ποδόσφαιρο από τους γηπεδούχους είχε τον έλεγχο κατά το μεγαλύτερο διάστημα αλλά και την ουσία φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Ο αγώνας

Στο ξεκίνημα του αγώνα και συγκεκριμένα στο 3’ οι γηπεδούχοι απείλησαν προσπαθώντας να επωφεληθούν λάθη στην Τρικαλινή άμυνα, αλλά το σουτ του Ντινόπουλου κατέληξε άουτ, ενώ ίδια ήταν η απάντηση του ΑΟΤ στο 7’ από το σουτ του Αλεξίου.

Λάθη επί λαθών στις άμυνες και ξανά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο 9’ με σουτ του Βοριαζίδη να καταλήγει άουτ.

Στο 15’ οι παίκτες του Νίκου Μανούρα απείλησαν και μάλιστα με διπλή προσπάθεια. Σουτ του Σίνγκ βρήκε σε σώμα αμυντικού η μπάλα έφτασε στον Αλεξίου αλλά και το νέο σουτ δεν βρήκε στόχο στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Το 0-1

Τα Τρίκαλα σαφώς πιο πιεστικά, στο 18’ κέρδισαν κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Σίνγκ και ο Αλεξίου βρήκε την ευκαιρία με προβολή να σημαδέψει τ’ αντίπαλα δίκτυα, χωρίς να πανηγυρίσει αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Κοζάνης.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, χωρίς βιασύνη και με προσοχή στην αντίδραση της Κοζάνης, η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα φύλαξε καλά τα νώτα της, χωρίς βέβαια να παραβλέψει την επίθεση.

Χωρίς κάποια ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, οι δύο ομάδες κάτι που άλλαξε στο 57’.

Το 0-2

Από μια επίμονη προσπάθεια των παικτών των Τρικάλων, ο Αλεξίου πέρασε κάθετη πάσα στον Σαμαντά, αυτός ανατράπηκε από τον Μπότη και ο διαιτητής κ. Μπακάλης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Σκόνδρας βάζοντας γερές βάσεις για μια σπουδαία νίκη.

Η Κοζάνη προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει κάποιο γκολ ώστε να μπει στο παιχνίδι. Προσπάθησε στο 63’ ο Ντώνος με σουτ από κοντά αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα πάνω από την εστία του Γκέκα.

Τρία λεπτά αργότερα από κόρνερ του Σίνγκ, ο Λουκάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το 1-2

Στο 68’ η ομάδα της Κοζάνης μείωσε το σκορ με εύστοχο πέναλτι σε προσπάθεια με σουτ του, καθώς σύμφωνα με την άποψη του διαιτητή κ. Μπακάλη η μπάλα στο σουτ του Λάμπογλου βρήκε το χέρι του Αμπντελά. Παρότι οι Τρικαλινοί το αμφισβήτησαν αυτό δεν άλλαξε και ο Πάλλας από την «άσπρη βούλα» πέτυχε το 1-2.

Η μείωση του σκορ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους οι οποιοι απείλησαν στο 72’ με ουτ του Βοργιαζίδη το οποίο μπλόκαρε ο Γκέκας.

Το 1-3

Τα Τρίκαλα δεν πτοήθηκαν και με την πρώτη ευκαιρία ξαναχτύπησαν εύστοχα. Από προωθημένη πάσα του Λουκά, ο Σαμαντάς εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του, απέφυγε άμυνα και αντίπαλο τερματοφύλακα και μ’ εύστοχο πλασάρισμα μεγάλωσε και πάλι τη διαφορά στο σκορ, δίνοντας μια νέα ασφάλεια στην ομάδα του.

Στο 82’ χρειάστηκε σωτήρια επέμβαση του Γκέκα για να παραμείνει το σκορ όταν ο Καπετάνος κέρδισε τη μονομαχία από τον Γιάννη Σκόνδρα, σούταρε από κοντά αλλά ο έμπειρος γκολκήπερ απέκρουσε σωτήρια.

Το 1-4

Μετά από συνδυασμό Βλιώρα- Νίκου Σκόνδρα στο 93’ ο τελευταίος δημιούργησε χώρο και με κοντινό πλασέ έβαλε το «κερασάκι» στη τούρτα, σφραγίζοντας τη σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κοζάνη (Θ. Βοριαζίδης): Σταυρίδης, Αλμασίδης (51’ Μπότης), Ραφαηλίδης (46’ Λάμπογλου), Πατσιαβούρας, Τενεκές, Κοκκινίδης (62’ Σούκιας), Ντώνος, Ντινόπουλος (81’ Καπετάνος), Πάλλας (80’ Τζημολάκας), Βοριαζίδης, Μίχος

ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Μανούρας): Γκέκας, Σκούπρας, Σινγκ (85’ Κατσαντώνης), Καρατάσιος, Σκόνδρας I, Κωστόπουλος, Ισαακίδης (66’ Αμπντελά),  Σαμαντάς (85’ Μπραντίτσας), Λουκάς (76’ Πατρώνης), Σκόνδρας N., Αλεξίου (85’ Βλιώρας)

 

Εχασαν οι γυναίκες του ΑΟΤ 1-0

Η πρεμιέρα δεν έφερε θετικό αποτέλεσμα για τις παίκτριες του ΑΟ Τρίκαλα.

Αν και προσπάθησαν φιλότιμα ηττήθηκαν 1-0 στην Αγία Παρασκευή για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Με το δεξί στην Α1 ΕΣΚΑΘ ο Απόλλων Καρδίτσας, ιστορική νίκη επί της Α.Ε.Β. Διμηνίου!

Με το δεξί στην Α1 ΕΣΚΑΘ ο Απόλλων Καρδίτσας, ιστορική νίκη επί της Α.Ε.Β. Διμηνίου!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Απόλλων Καρδίτσας …
«Τι κάνει χο χο χο στα κεραμίδια» Το θέμα του 13ου Μύλου των Ξωτικών παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα!

«Τι κάνει χο χο χο στα κεραμίδια» Το θέμα του 13ου Μύλου των Ξωτικών παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα!

Ακόμη ένα πρωτότυπο θέμα στον 13ο Μύλο των Ξωτικών: «Τι κάνει χο χο χο στα κεραμίδια»! Το θέμα παρουσιάστηκε την …
Σοβαρό τροχαίο στα Φάρσαλα - 62χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό

Σοβαρό τροχαίο στα Φάρσαλα – 62χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (06/10) στην επαρχιακή οδό Δενδροχωρίου – Σκοπιάς Φαρσάλων, όταν 62χρονος οδηγός έχασε τον …
Ημερήσια εκδρομή από το Δ΄ ΚΑΠΗ Τρικάλων σε Μονοδένδρι, Κόνιτσα και Ιωάννινα

Ημερήσια εκδρομή από το Δ΄ ΚΑΠΗ Τρικάλων σε Μονοδένδρι, Κόνιτσα και Ιωάννινα

Η συντονιστική επιτροπή του Δ΄ παραρτήματος ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 …