ΑθλητικαΚαρδίτσα

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

4 Oct 2024

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη (3/10) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ παρουσίασε την ανδρική ομάδα για την περίοδο 2024-25, καθώς και τους χορηγούς της αγωνιστικής εμφάνισης.

Το «παρών» έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, εκπρόσωποι της εκκλησίας, των φορέων και της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών, αθλητές των ακαδημιών και πλήθος φίλων της ομάδας.

Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ κ. Χρήστος Δεληγιάννης που στάθηκε στη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής της ομάδας στη Stoiximan GBL για τρίτη διαδοχική χρονιά και τη σημασία της παρουσίας και στήριξης τόσο των χορηγών, όσο και των φιλάθλων.

Ο κ. Δεληγιάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και ο Δήμος Καρδίτσας είναι στο πλευρό του ΑΣΚ, ενώ για τις επιχειρήσεις υπογράμμισε πως συνδέονται με την ομάδα με σχέσεις φιλίας κι εμπιστοσύνης που ξεπερνούν τα όρια της χορηγικής συνεργασίας.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη σύνθεση της διοίκησης και στον τρόπο λειτουργίας, ο οποίος αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερα μέλη, εξαίρει τη συλλογικότητα και ενισχύει τη σημασία της συμμετοχής στα δρώμενα του οργανισμού. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η ομάδα δεν ανήκει σε πρόσωπα, ανήκει μόνο στην Καρδίτσα, από αυτή αντλεί δύναμη και ώθηση ώστε να εκπροσωπεί με υπερηφάνεια, συνέπεια και φιλοδοξία την περιοχή μας στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού. Η προσπάθεια του ΑΣΚ δεν είναι ατομική και η επιτυχία έρχεται μόνο μέσω συλλογικής δουλειάς, με τη συνδρομή και τη στήριξη όλων.

Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Φάνης Καϊμακάμης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τους χορηγούς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και το όραμα του συλλόγου.

Η αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση έδωσε την αφορμή για να απευθυνθεί κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας ώστε να δώσει το παρών στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας, αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 5.15 μ.μ., στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Στη συνέχεια, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας και ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος. Όλοι τους ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία στην ομάδα, τονίζοντας τη στήριξή τους στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και την ελπίδα, η χρονιά να συνοδευθεί με υψηλότερες διακρίσεις. Χαιρετισμό απέστειλαν επίσης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστας Τσιάρας και οι βουλευτές Ν. Καρδίτσας κ.κ. Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα.

Ακολούθησε η παρουσίαση των χορηγών της αγωνιστικής εμφάνισης για την περίοδο 2024-25:

ΙΑΠΩΝΙΚΗ
Θαλάσσιος Κόσμος
Μέλι ΑΤΤΙΚΗ
Illy
Antetokounbros

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση της ομάδας για την περίοδο 2024-25, δηλαδή όλων των προπονητών, μελών του επιτελείου, των ιατρών και φυσικοθεραπευτών.

Δυναμικό ΚΑΕ Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ 2024-25

No.

Φανέλας

Αθλητής

Θέση

Ηλικία

Ύψος

Εθνικότητα

Ομάδα 2024-25

0

Ρομέλο Ουάιτ (Romello White)

Σέντερ

26 (9/5/1998)

2,03

Αμερικανός

Α.Σ. Καρδίτσας

2

Λάνγκστον Χολ (Langston Hall)

Γκαρντ

32 (1/11/1991)

1,93

Αμερικανός

ΑΕΚ

3

Νόα Χόρχλερ (Noah Horhler)

Σέντερ

26 (1/1/1998)

2,04

Αμερικανός

Λαύριο

5

Νίκος Πλώττας

Γκαρντ

20 (12/6/2004)

1,95

Έλληνας

Προμηθέας Πάτρας

7

Νέιτ Ουότσον (Nate Watson)

Σέντερ

25 (19/10/1998)

2,08

Αμερικανός

Kosarkaski FMP (Σερβία)

8

Ευδόξιος Καπετάκης

Γκαρντ

19 (9/6/2005)

1,95

Έλληνας

Α.Σ. Καρδίτσας

9

Αλέξανδρος Καμπερίδης

Σέντερ

19 (20/6/2005)

2,08

Έλληνας

Γ.Σ. Σοφάδων

11

Ματ Λιούις (Matt Lewis)

Γκαρντ

25 (21/12/1998)

1,95

Αμερικανός

Le Mans (Γαλλία)

12

Νίκος Δίπλαρος

Γκαρντ

27 (28/6/1997)

1,90

Έλληνας

Α.Σ. Καρδίτσας

14

Λεωνίδας Κασελάκης

Φόργουορντ

34 (1/6/1990)

2,02

Έλληνας

Περιστέρι

15

Δημήτρης Χατζής

Σέντερ

21 (24/6/2003)

2,11

Έλληνας

Περιστέρι

21

Γιώργος Καμπερίδης

Φόργουορντ

24 (1/10/1999)

2,01

Έλληνας

Neptunas (Λιθουανία)

23

Χρήστος Μπουντούρης

Γκαρντ

20 (16/1/2004)

1,94

Έλληνας

Α.Σ. Καρδίτσας

25

Τρέβον Άλλεν (Trevon Allen)

Γκαρντ

26 (16/2/1998)

1,88

Αμερικανός

Voluntari CSO (Ρουμανία)

41

Βασίλης Χρηστίδης

Σέντερ

26 (10/7/1998)

2,08

Έλληνας

Α.Σ. Καρδίτσας

Staff

• Head Coach: Νίκος Παπανικολόπουλος
• Συνεργάτες προπονητές: Γιάννης Μίσσας, Κώστας Παπαμάρκος, Κώστας Σερίφης
• Γυμναστής: Γιάννης Μεριχωβίτης
• Βοηθός Γυμναστής: Γιώργος Παπακώστας
• Γενικός Αρχηγός: Αποστόλης Μπραχάλας
• Υπεύθυνος Marketing: Αλέξανδρος Φωτόπουλος
• Υπεύθυνος Τύπου: Στέλιος Τσανάκας
• Equipment Manager: Τάκης Καλογριανίτης
• Ιατροί: Κωνσταντίνος Μπανιός, Βασίλης Αμπράζης
• Φυσικοθεραπευτές: Σέφης Κυρίτσης, Δημήτρης Κατσιούλας

Μετά την εκδήλωση όλα τα τμήματα των ακαδημιών και οι φίλαθλοι γνωρίστηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο «Καρδίτσας» και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Η βραδιά δε θα μπορούσε να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, με δύο παρουσίες που ξεσήκωσαν το κοινό. Στο παρκέ του νέου κλειστού γυμναστηρίου, την εμφάνισή του έκανε ο «Καρδίτσας», η επίσημη μασκότ του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η οποία αναμένεται να μεταφέρει το δικό της ενθουσιασμό και ενέργεια στα επίσημα ματς αλλά και τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ο «Καρδίτσας» κέντρισε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων που φωτογραφήθηκαν μαζί του, δίνοντας παλμό και το στίγμα για όσα θα ακολουθήσουν την Κυριακή στο γήπεδο.

Η έτερη έκπληξη ήταν ακόμη μεγαλύτερη, μιας και στο video wall του γυμναστηρίου εμφανίστηκε ζωντανά από το Μιλγουόκι και την προπόνηση των Μπακς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας διεθνής, πρωταθλητής NBA το 2021 με τα «ελάφια» απηύθυνε από την Αμερική χαιρετισμό στους φιλάθλους της ομάδας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επιτυχίες της αλλά και στην πόλη της Καρδίτσας. Μιλώντας ως εκπρόσωπος της «Antetokounbros», της εταιρείας που «ντύνει» επίσημα τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ο 32χρονος φόργουορντ μετέφερε την υπερηφάνεια της οικογένειάς του για το γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα, ο Α.Σ.Κ. εμπιστεύτηκε το νέο brand και έγινε η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που επέλεξε την αγωνιστική εμφάνιση που λάνσαρε δύο χρόνια πριν, ενώ αποκάλυψε ότι στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις με άρωμα…Antetokounbros δια ζώσης στην Καρδίτσα!

Trikalanews
Author: Trikalanews

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της Α.Ε.Λ. για τον αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της Α.Ε.Λ. για τον αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για τον …
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Σημαντική ελληνική επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη να εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος …
Φήκη- Λυγαριά το ντέρμπι της Α’ Ερασιτεχνικής

Φήκη- Λυγαριά το ντέρμπι της Α’ Ερασιτεχνικής

Δεύτερη αγωνιστική το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη με τις ομάδες να προσπαθούν …
Παρουσίασε το Ταεκβοντό στο Μεγαλοχώρι ο ΣΟΑΤ

Παρουσίασε το Ταεκβοντό στο Μεγαλοχώρι ο ΣΟΑΤ

Δεν χάνει ευκαιρία να παρουσιάζει το άθλημα που υπηρετεί και τιμά ο ΣΟΑ Τρικάλων, πόσο μάλιστα όταν δέχεται πρόσκληση για …