Άρθρα – Απόψεις

Η Δύση δολοφονεί τους λαούς της Μέσης Ανατολής

30 Sep 2024

Του Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου

Σφάζουν ασταμάτητα τους λαούς της Μέσης Ανατολής (Παλαιστίνιους, Λιβανέζους και άλλους άμαχους ή μαχητές). Μαζικά εγκλήματα αθώων μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας!

Χρησιμοποιούν ως δολοφονικό χέρι τους ένα κράτος – δολοφόνο. Το Ισραήλ. Ένα κράτος κατασκευασμένο, αναίσθητο, χωρίς καμιά ηθική αναστολή, τρομοκρατικό και φυτεμένο, μεθοδικά εξαρχής, στο κέντρο της μέσης ανατολής.

Το Ισραήλ χωρίς τη Δύση, και πρώτα απ’ όλα και κύρια βέβαια τις Η.Π.Α. είναι ανύπαρκτο.

Όλη η Δύση, που λέγονται και “δημοκρατίες” (!!), δηλαδή οι αποικιοκράτες και ιμπεριαλιστές, 500 χρόνια ληστεύουν τους υπόλοιπους λαούς και δεν υπάρχει έγκλημα που να μην το έχουν διαπράξει πολλάκις, καθοδηγούν, στηρίζουν ποικιλοτρόπως, οπλίζουν και συνεργούν άμεσα στις ατέλειωτες δολοφονίες του Ισραήλ σε έμβρυα, βρέφη, μωρά, νήπια, παιδιά, εφήβους, νέους και γυναίκες, άμαχους και μαχητές, προκειμένου να εξολοθρεύσουν λαούς (Παλαιστίνιοι) ή, δια της τρομοκρατίας, να τους υποτάξουν και να τους υποδουλώσουν οριστικά (Λιβανέζοι, Ιρακινοί, Ιρανοί κ.λπ.).

Ο ελληνικός λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία είναι κόντρα στα εγκλήματα του Ισραήλ. Δηλαδή της Δύσης. Παρά τα ψέματα και την προπαγάνδα που σπέρνουν καθημερινά για τον πόλεμο τα κυρίαρχα Μ.Μ.Ε. (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών) έφτασαν στο σημείο να δικαιολογούν τους πολέμους και τα εγκλήματα του Ισραήλ με το «δικαίωμα στην αυτοάμυνα».

Μα, έχει «δικαίωμα στην αυτοάμυνα» ο κατακτητής;!

Στην Εθνική Αντίσταση οι αντάρτες του ΕΛΑΣ και των άλλων αντιστασιακών οργανώσεων χτυπούσαν τους χιτλερικούς κατακτητές και σήμερα τους λέμε αγωνιστές, πατριώτες και ήρωες.

Το ίδιο και τους αγωνιστές του 1821 κατά των Τούρκων. Ο Κανάρης με το υποβρύχιό του ανατίναξε την οθωμανική ναυαρχίδα, με δυο χιλιάδες νεκρούς.

Η Δύση, λοιπόν, δεν καλύπτει απλώς, αλλά συμπρωταγωνιστεί ποικιλοτρόπως στα εγκλήματα κατά των λαών της Μέσης Ανατολής.

Έτσι φτάσαμε προ ημερών στη Γερμανία να κλείσουν στη φυλακή 10χρονο παιδί, επειδή κρατούσε παλαιστινιακή σημαία! Κι ακόμη χειρότερα: ο πρωθυπουργός της χώρας μας Μητσοτάκης να δηλώνει πρόσφατα στη Νέα Υόρκη «καλός φίλος» του Ισραήλ!

Και μη χειρότερα!

Trikalanews
Author: Trikalanews

Λήγει σήμερα η προθεσμία για το νέο πρόγραμμα πράσινων δεξιοτήτων 75.000 εργαζομένων της ΔΥΠΑ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για το νέο πρόγραμμα πράσινων δεξιοτήτων 75.000 εργαζομένων της ΔΥΠΑ

 Λήγει σήμερα Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 23:59, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα απόκτησης και αναβάθμισης …
Φωτογήρανση: Γυρνά πίσω το ρολόι του χρόνου;

Φωτογήρανση: Γυρνά πίσω το ρολόι του χρόνου;

Μια μέρα στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει σε κάθε εκτεθειμένο κύτταρο του δέρματος 100.000 ελαττώματα στο DNA του …
Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας για την ενίσχυση παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας για την ενίσχυση παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

 Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Καρδίτσας διοργανώνει την Τρίτη ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι Αναγέννησης & Α.Ο. Καρδίτσας …
Ιερά Αγρυπνία στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου για την εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης

Ιερά Αγρυπνία στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου για την εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία με Εσπερινό, Αρτοκλασία, Όρθρο και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής …