ΑθλητικαΚαρδίτσα

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη, για φιλική δοκιμασία κόντρα στον Άρη

18 Sep 2024

Προετοιμασίας συνέχεια

Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του βρίσκεται ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ο οποίος συνεχίζει απρόσκοπτα το μοντάρισμά του ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Οι «κυανόλευκοι» συμπληρώνουν τέσσερις εβδομάδες σκληρής δουλειάς στο γήπεδο και 17 ημέρες πριν το πρώτο τζαμπολ της σεζόν για τη Stoiximan Basket League, ανεβάζουν «στροφές», επιδιώκοντας να αποκτήσουν το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το προηγούμενο διάστημα η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θέλησε να διαπιστώσει τα επίπεδα της αγωνιστικής της κατάστασης με φιλικές αναμετρήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας.

Σειρά παίρνει το νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ματς που επιτρέπει στο προπονητικό επιτελείο να δοκιμάσει ξανά τα στοιχεία που επεξεργάζεται προκειμένου να διαμορφώσει σταδιακά το επιθυμητό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το συγκεκριμένο τεστ, απέναντι στο ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη το οποίο φέτος συμμετέχει στο EuroCup, έρχεται μόλις πέντε ημέρες μετά το εκτός έδρας φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Α.Σ.Κ. προσπαθεί να ανεβάσει αισθητά την έντασή του στην προετοιμασία.

Το πρόγραμμα των φιλικών θα συνεχιστεί σε Καρδιτσιώτικο έδαφος, με την ομάδα της Καρδίτσας να υποδέχεται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. το Λαύριο και δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟΚ mateco στις 6 μ.μ., στην πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Για τις δύο σημαντικές τελευταίες εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας, ενώ οι τιμές και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Κ.Τσιάρας: Θέλουμε να επιβιώσει και να αναπτυχθεί η καλλιέργεια των μυδιών

Κ.Τσιάρας: Θέλουμε να επιβιώσει και να αναπτυχθεί η καλλιέργεια των μυδιών

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω της κλιματικής κρίσης και της αύξησης της θερμοκρασίας των υδάτων, οι μυδοκαλλιεργητές συζητήθηκαν σε ευρεία …
My Street: Νέα εφαρμογή για καταγγελίες παράνομης κατάληψης δημοσίων χώρων

My Street: Νέα εφαρμογή για καταγγελίες παράνομης κατάληψης δημοσίων χώρων

Η καινοτόμος εφαρμογή δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα να αναφέρουν αυθαιρεσίες, όπως παράνομα τραπεζοκαθίσματα, μέσω διαδραστικού χάρτη …
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πατέρας βρήκε τον 29χρονο γιο του νεκρό στο σπίτι

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πατέρας βρήκε τον 29χρονο γιο του νεκρό στο σπίτι

Ένας πατέρας στο Ηράκλειο βρήκε τον 29χρονο γιο του νεκρό στο σπίτι του, αφού ανησύχησε επειδή δεν είχε δώσει σημεία …
Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τέλος της εβδομάδας

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τέλος της εβδομάδας

Επικοινωνία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και σαφής ένδειξη για την πρόθεση διεκδίκησης της προεδρίας του κόμματος …