Διαβάστε επίσηςΕλλαδα

Σοκαριστική επίθεση από ροτβάιλερ σε οικογένεια στη Μεσσηνία: Σκότωσε το σκυλί τους και απείλησε μωρό

15 Aug 2024

Η οικογένεια αντιμετώπισε έναν εφιάλτη όταν το ροτβάιλερ γείτονα εισέβαλε στην αυλή τους, σκοτώνοντας το σκυλάκι τους και παραλίγο να επιτεθεί στο μωρό τους.

Μια σοκαριστική επίθεση σημειώθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σε μια οικογένεια στη Μεσσηνία, όταν ένα ροτβάιλερ εισέβαλε στο σπίτι τους και προκάλεσε τρόμο και θάνατο. Η οικογένεια, η οποία απολάμβανε τη μέρα στη βεράντα τους, έγινε ξαφνικά στόχος του μεγάλου σκύλου, που μπήκε από την ανοιχτή γκαραζόπορτα.

Ο πατέρας της οικογένειας περιέγραψε τη στιγμή που το ροτβάιλερ ανέβηκε τα σκαλιά της βεράντας και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του και του ενός έτους κοριτσιού του, το οποίο κατάφερε να σηκώσει την τελευταία στιγμή και να βάλει σε ασφαλές μέρος μέσα στο σπίτι. Το μαλτέζ της οικογένειας προσπάθησε να προστατεύσει τους ιδιοκτήτες του, αλλά το ροτβάιλερ του επιτέθηκε και το σκότωσε επί τόπου.

Η σύζυγος και η πεθερά του άνδρα προσπάθησαν να απομακρύνουν το ροτβάιλερ από το μαλτέζ, αλλά ο σκύλος στράφηκε εναντίον τους, αναγκάζοντάς τες να καταφύγουν μέσα στο σπίτι, κλειδώνοντας τον εαυτό τους στο μπάνιο για να γλιτώσουν.

Το ροτβάιλερ ανήκε σε γείτονα της οικογένειας, ο οποίος απολογήθηκε για την ανοιχτή πόρτα που επέτρεψε στο σκυλί να διαφύγει, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Η οικογένεια υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε την απομάκρυνση του σκύλου, ενώ εκφράζει φόβους για μελλοντικές επιθέσεις.

Πηγή: pelop.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος στον Ασπρόπυργο – Οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος στον Ασπρόπυργο – Οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Ένας πυροσβέστης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έπειτα από ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος το βράδυ της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο …
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου, είναι η γιορτή των Αγίων: …
Χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 14-18 Οκτωβρίου

Χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 14-18 Οκτωβρίου

Κατά την περίοδο από 14 έως 18 Οκτωβρίου, το e-ΕΦΚΑ και η ΔΥΠΑ θα καταβάλουν συνολικά 81.898.634 ευρώ σε 88.834 …
Έφυγε από τη ζωή η Αθανασία Κατσέλου

Έφυγε από τη ζωή η Αθανασία Κατσέλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Κατσέλου Αθανασίας …