Ελλαδα

Άνοιγμα πλατφόρμας Α21 για νέες αιτήσεις επιδόματος παιδιού

26 Jul 2024

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 08:00. Υποχρεωτική η οριστική υποβολή και έγκριση των αιτήσεων.

Η πλατφόρμα Α21 για το Επίδομα Παιδιού ανοίγει για νέες αιτήσεις την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 08:00. Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν οριστικά και να εγκριθούν οι αιτήσεις τους για να λάβουν το επίδομα. Οι προσωρινά αποθηκευμένες αιτήσεις δεν θεωρούνται υποβληθείσες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

Για την υποβολή της αίτησης, οι δικαιούχοι πρέπει να εισέλθουν στο σύστημα με τα διαπιστευτήρια TaxisNet, να επιβεβαιώσουν τον ΑΜΚΑ τους και να συναινέσουν στην επεξεργασία των στοιχείων τους, του/της συζύγου και των προστατευόμενων παιδιών τους. Απαιτείται επίσης η υποβολή της φορολογικής δήλωσης του τρέχοντος έτους για τον σωστό υπολογισμό του επιδόματος​.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές οδηγίες και να υποβάλουν την αίτηση τους μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ​​.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Τα νέα γραφεία στην οδό Χαρίτου 12 θα είναι ανοιχτά καθημερινά για το κοινό με διευρυμένο ωράριο …
Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος στην Πύλη …
Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Οι επιβαίνοντες είχαν «άγιο» σε σφοδρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Σαρίμβεη, με ελαφρούς τραυματισμούς και υλικές ζημιές …
Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο "Σπήλιος Αγαπητός" στον Όλυμπο

Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός” στον Όλυμπο

Η σορός μεταφέρθηκε σε προσβάσιμο σημείο από την Πυροσβεστική και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για περαιτέρω διαδικασίες …