Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Προχωρά το έργο του Ψηφιακού Ασκληπιείου στον Δήμο Τρικκαίων

26 Jul 2024

Νέα συνάντηση του Δημάρχου με εργολάβους για την επιτάχυνση των εργασιών

Ο Δήμος Τρικκαίων δίνει προτεραιότητα στο μεγάλο έργο του Ψηφιακού Ασκληπιείου – Πάρκο Ασκληπιού, σημαντικό για ολόκληρη την περιοχή. Μετά την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια εξοπλισμού και τη σύσκεψη των αναδόχων εξοπλισμού και συντήρησης κτηρίου, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση.

Την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, ο Δήμαρχος Τρικκαίων συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαγεωργίου Χρ. – Αφοί Τέα & Σία ΕΕ», η οποία αναλαμβάνει την αναμόρφωση και συντήρηση του κτηρίου του πρώην Δημαρχείου Κόζιακα στο Πρίνος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Καταβούτας, η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Θεοδώρα Σαργιώτη, η επιβλέπουσα μηχανικός Αφροδίτη Κωτή και ο ειδικός συνεργάτης Χρήστος Καλλιάρας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επιτάχυνση των εργασιών, με ιδιαίτερη έμφαση στα χρονοδιαγράμματα, τον συντονισμό με την έτερη ανάδοχο εταιρεία και τη μεγιστοποίηση της προσπάθειας για την ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Εξόρμηση του ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εξόρμηση του ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ξεκίνησαν οι εξορμήσεις του ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τη νέα χρονιά και η αρχή έγινε στην Εορδαϊκή Δύναμη όπως αναφέρεται …
Αναζητώντας τον Ηγέτη για την ανατροπή…

Αναζητώντας τον Ηγέτη για την ανατροπή…

Ένας καλός Ηγέτης οδηγεί τους ανθρώπους από πάνω τους. Ένας μεγάλος Ηγέτης οδηγεί τους ανθρώπους από μέσα τους …
Προσθήκη παικτών στον Α.Ο Κεφαλοβρύσου

Προσθήκη παικτών στον Α.Ο Κεφαλοβρύσου

Η αγωνιστική χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του Α.Ο Κεφαλοβρύσου οι οποίοι μέτρησαν αρκετές απώλειες ποδοσφαιριστών με …
Η δράση της Ακαδημίας του ΑΟΤ

Η δράση της Ακαδημίας του ΑΟΤ

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το “μενού” περιλαμβάνει πολύ ποδόσφαιρο για τα τμήματα υποδομής μας …