Διαβάστε επίσηςΛάρισα

Θρήνος στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή 18χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θανάσης Τζιότζιος

16 Jul 2024

Η πόλη της Λάρισας βυθίστηκε στο πένθος με την είδηση του θανάτου του 18χρονου Θανάση Τζιότζιου, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Ο νεαρός αθλητής, με καταγωγή από την Γλαύκη, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ο Θανάσης, ο οποίος εντάχθηκε στην Κ17 της ΑΕΛ το 2022, πάλεψε γενναία με την ασθένεια, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να την νικήσει. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του, Άρης Τζιότζιος, αποχαιρέτησε τον γιο του με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές: «Θανασακο μου μαχητή μου λεβεντη αγάπη μου λατρεία μου παιχταρα μου!! Άγγελε μου ο Θεός σε ήθελε για την ποδοσφαιρική ομάδα των αγγέλων!! Χωρίζουμε για λίγο αστέρι μου σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί για να κάνουμε όλα εκείνα που λατρεύαμε!! Δεν ξέρω πως να ζήσω χωρίς εσένα παιδαρέ μου αφού από μικρός ήσουν το στήριγμά μου!! Καλή αντάμωση αγάπη μου ο παράδεισος σε περιμένει!!».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε επίσης τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή με την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα. Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε τη βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας. Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση».

Trikalanews
Author: Trikalanews


Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Τα νέα γραφεία στην οδό Χαρίτου 12 θα είναι ανοιχτά καθημερινά για το κοινό με διευρυμένο ωράριο …
Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος στην Πύλη …
Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Οι επιβαίνοντες είχαν «άγιο» σε σφοδρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Σαρίμβεη, με ελαφρούς τραυματισμούς και υλικές ζημιές …
Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο "Σπήλιος Αγαπητός" στον Όλυμπο

Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός” στον Όλυμπο

Η σορός μεταφέρθηκε σε προσβάσιμο σημείο από την Πυροσβεστική και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για περαιτέρω διαδικασίες …