ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Από χορό στα Ρόγκια Τρικάλων στα κρατητήρια και στο Νοσοκομείο!

28 Jun 2024

Τι έγινε στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο χωριό

Άσχημη τροπή πήρε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες στα Ρόγκια Τρικάλων καταλήγοντας αφενός σε παρέμβαση της αστυνομίας και σε σύλληψη ενός ατόμου και αφετέρου στον τραυματισμό μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Αγκαλιά Αγάπης στα Ρόγκια χθες το βράδυ, κράτησε μέχρι αργά. Αποτέλεσμα να υπάρξει καταγγελία στην αστυνομία από περίοικο με τις αρχές να σπεύδουν στο σημείο που διεξαγόταν ο χορός για να ζητήσουν να σταματήσει η μουσική και να τηρηθούν οι κανονισμοί κοινής ησυχίας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι εκκλήσεις της αστυνομίας δεν εισακούστηκαν με μέλη του ΔΣ να προσπαθούν να αποφύγουν τη σύλληψη που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση. Στην προσπάθεια αυτή, μέλος του ΔΣ φέρεται κατα λάθος να έσπρωξε γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο με αποτέλεσμα αυτή να πέσει και να υποστεί κάταγμα.

Επικράτησε έντονο κλίμα με αντιπαραθέσεις και με αποτέλεσμα αφενός τη σύλληψη μέλους του ΔΣ που σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αλλά και τη διακομιδή φυσικά της γυναίκας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη κατάσταση που δυστυχώς σημάδεψε μια εκδήλωση που γινόταν για καλό σκοπό. Ωστόσο, εφόσον μιλάμε και για καθημερινή θα μπορούσε να υπάρξει μέριμνα ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά με το ίδιο βέβαια φιλανθρωπικό αποτέλεσμα.

trikalanews
Author: trikalanews


Πτώση βράχου σε Ι.Χ. αυτοκίνητο κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

Πτώση βράχου σε Ι.Χ. αυτοκίνητο κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

Πτώση βράχου σημειώθηκε σήμερα κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, πλήττοντας ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο …
Σύλληψη άνδρα στα Φάρσαλα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Σύλληψη άνδρα στα Φάρσαλα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

 Ένας ημεδαπός άνδρας συνελήφθη χθες το πρωί 17 Σεπτεμβρίου 2024 στα Φάρσαλα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, για …
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στη Θεσσαλία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στη Θεσσαλία

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοίνωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ …
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Τσιτσάνεια 2024» στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Τσιτσάνεια 2024» στα Τρίκαλα

Χιλιάδες πολίτες τίμησαν τον Βασίλη Τσιτσάνη με συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις τριών ημερών …