Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Μπαράζ εργασιών στους δρόμους των Τρικάλων

18 Jun 2024

Αναλυτικά οι δρόμοι

Σετ εργασιών ανακοινώθηκαν για τις επόμενες ημέρες στα Τρίκαλα.

Η Τροχαία ανακοίνωσε:

  • Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων, στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Εφαρμογή Ζωνοποίησης και Αντικατάστασης Παλαιών Αγωγών Δικτύου Πόλεως Τρικάλων» κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 19/06/2024 έως και την Παρασκευή 21/06/2024 και κατά τις ώρες από 07:30΄ έως την 15:00΄, στις κάτωθι οδούς της πόλεως των Τρικάλων:
  1. Επί της οδού Πελέκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λάκμωνος και Χαρ. Τρικούπη,
  2. Επί της οδού Δερβενακίων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λιακατά και Πιτσάκου
  • Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Τετάρτη 19-06-2024 και από ώρες 08:00΄ έως την 12:00΄ , προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες στο εναέριο δίκτυο χαμηλής τάσης , στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Κορωνίδος.
  • Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Βούλγαρη (οικ. αρ. 8) της πόλης των Τρικάλων και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Χαρ. Τρικούπη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Δεληγιώργη κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00΄ ώρα έως την 12:00΄ ώρα την Τετάρτη 19/06/2024, προκειμένου εκτελεσθούν οικοδομικές εργασίες σκυροδέτησης.
  • Παρατείνουμε την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της ανωτέρω (ε) σχετικής απόφασης, ήτοι:

Κατά μήκος της Εθνικής Οδού Καλαμπάκας – Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της κατασκευασμένης προσωρινής παρακαμπτήριας οδού, στον Α/Κ ΑΓΙΟΦΥΛΛΟΥ- ΚΑΡΠΕΡΟΥ (Χ.Θ. 160+983) και θα τοποθετηθούν πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, ως αναλύονται κατωτέρω:

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

Υ Φ Ι Σ Τ A Μ Ε Ν Η KΟ 67:

i) Σ’ αμφότερα ρεύματα κυκλοφορίας των οχημάτων, στις ζώνες προειδοποίησης, χρησιμοποιούνται αρχικά πινακίδες αναγγελίας έργων (Κ-20 και Πρ-1) κι εν συνεχεία πινακίδες επιβολής ανώτατου ορίου ταχύτητας (Ρ-32) και πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης (Ρ-30). Επιπλέον για την αναγγελία της εκτροπής της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν πινακίδες Π-66.12 και Π-66.22 σε κατάλληλες θέσεις. ΑΔΑ: 9ΓΘ246ΜΤΛΒ-ΤΘΘ

ii) Ακολούθως, η ρύθμιση της κυκλοφορίας εντός της Παρακαμπτήριας Οδού ΚΟ67 γίνεται με την τοποθέτηση πινακίδων Ρ-30 και Ρ-32 σε κατάλληλες θέσεις, ενώ για την καθοδήγηση της κυκλοφορίας προβλέπεται η συστηματική τοποθέτηση πινακίδων κατεύθυνσης Π-78 με τις αντίστοιχες Ρ-52α και την χρήση αναλάμποντων φανών επισήμανσης κινδύνου, σε κατάλληλες θέσεις.

iii) Στην περιοχή διέλευσης της Παρακαμπτήριας Οδού ΚΟ67 από την Ζώνη Κατάληψης του Αυτ/μου Ε65 προβλέπεται η διαμόρφωση προσωρινής σύνδεσης των εργοταξιακών χώρων του Ε65, όπου για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από την Παρακαμπτήριο Οδό ΚΟ67 θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ-2, Π-ΕΙΣΟΔΟΣ και Π-ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ με τους αντίστοιχους φανούς επισήμανσης κινδύνου.

iv) Τέλος, μετά το πέρας της Παρακαμπτήριος Οδού ΚΟ67, η κυκλοφορία αποκαθίσταται με την τοποθέτηση πινακίδων Ρ-36.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ:

Θα εφαρμοστεί διαγράμμιση της οδού, γενικά κίτρινου χρώματος, με εν ψυχρώ εφαρμοζόμενο υλικό υψηλής αντοχής και αντανακλαστικότητας, διαστάσεων:

  1. Γραμμή οριοθέτησης πλάτους οδοστρώματος: Συνεχής γραμμή πάχους 0.12μ.
  2. Συνεχής στενή γραμμή οριοθέτησης λωρίδων κυκλοφορίας, πάχος 0.12μ.
  3. Γραμμή καθοδήγησης: Διακεκομμένη γραμμή: 1.50μ./1.50μ. (γραμμή/κενό) & πάχους0.12μ.
  4. Διακεκομμένη γραμμή οριοθέτησης πλάτους οδοστρώματος: 1,50μ./1,50μ. (γραμμή/κενό) & πάχους 0.12μ.
  • Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, την Τετάρτη 19-06-2024 και κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 09:00΄, στην οδό Βύρωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γαριβάλδη και Ζωγράφου, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες εκφόρτωσης υλικών.
Trikalanews
Author: Trikalanews


Καταγγελία για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας - Επικίνδυνες συνθήκες και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής

Καταγγελία για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας – Επικίνδυνες συνθήκες και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής

Η Δημοτική Παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» καταγγέλλει την ελλιπή αποκατάσταση της στέγης και την αδιαφορία για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών …
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024: …
Ποδηλατοβόλτα για την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην Καρδίτσα

Ποδηλατοβόλτα για την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην Καρδίτσα

Με σύνθημα «κοινόχρηστος δημόσιος χώρος» ολοκληρώνεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με ποδηλατοβόλτα από την πλατεία Πλαστήρα …
Συναυλία των Μουσικών Συνόλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Synola)

Συναυλία των Μουσικών Συνόλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Synola)

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου, τα Synola, συμμετέχουν στις φθινοπωρινές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, …