ΑθλητικαΔιαβάστε επίσης

Euro 2024: Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων – Το κανάλι και οι ώρες

18 Jun 2024

Με τους αγώνες Τουρκία – Γεωργία και Πορτογαλία – Τσεχία ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Euro 2024.

Η πρώτη αγωνιστική του Euro 2024 ολοκληρώνεται, την Τρίτη (18/06), με τους δύο αγώνες του ΣΤ’ ομίλου. Η Γεωργία θεωρείται αουτσάιντερ πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση και παίζει κόντρα στην Τουρκία, ενώ η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει την Τσεχία.

Επισημαίνεται ότι και οι σημερινοί αγώνες πρόκειται να μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ).

Τουρκία – Γεωργία

Η Τουρκία δεν έχει κερδίσει σε πέντε παιχνίδια, καθώς αρχίζει την πορεία της στο Euro 2024 απέναντι στη νεοφώτιστη Γεωργία, αλλά η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα δεν στερείται φιλοδοξιών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19:00, στο Ντόρτμουντ. Ο επιθετικός Γιουσούφ Γιαζιτζί δήλωσε: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε τουλάχιστον στα ημιτελικά, όπως ακριβώς κάναμε και στο Euro 2008».

Μπορεί η Γεωργία να μην έχει τόσο υψηλούς στόχους, αλλά δίνει το «παρών» στο Euro 2024 αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Εθνικής μας στα πλέι οφ του Nations League. O αρχηγός της Γεωργίας, Γκούραμ Κάσια, δήλωσε: «Θα πω ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε και ότι πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσουμε αυτό το τουρνουά και το παιχνίδι. Μην κάνετε, όμως, κανένα λάθος γιατί οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Euro 2024, Euro, Τουρκία Γεωργία, Τουρκία Γεωργία Ώρα, Τουρκία Γεωργία Κανάλι

Πορτογαλία – Τσεχία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συμμετάσχει στο έκτο Euro της καριέρας του, κάνοντας ρεκόρ, ιδίως αν αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας, με τους συμπαίκτες του να είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τις προσδοκίες. Η Πορτογαλία, σύμφωνα με την UEFA, θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στις 22:00, στη Λειψία. «Πρέπει να προσεγγίσουμε αυτό το Euro προετοιμασμένοι να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και όχι να νικήσουμε συγκεκριμένους αντιπάλους», δήλωσε ο αμυντικός Ρούμπεν Ντίας, προσθέτοντας το εξής: «Αν έχουμε αυτή την αποστολή να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, μπορούμε να πετύχουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας».

Ο Τσέχος Τόμας Χόλες αισθάνεται τιμή στην προοπτική να προσπαθήσει να σταματήσει τον «CR7», αφού είπε: «Το να παίξω εναντίον του θα ήταν ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα για εμένα, επειδή τον παρακολουθώ σε όλη μου την καριέρα», ανέφερε ο παίκτης της Σλάβια Πράγας, συμπληρώνοντας το εξής: «Είναι το μεγαλύτερο αστέρι της γενιάς μου μαζί με τον [Λιονέλ] Μέσι, οπότε ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω».

Euro 2024, Euro, Πορτογαλία Τσεχία, Πορτογαλία Τσεχία Ώρα, Πορτογαλία Τσεχία Κανάλι

Trikalanews
Author: Trikalanews

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κύργιας

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κύργιας

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε την κηδεία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Δημητρίου Κύργια …
Κώστας Τσιάρας: Τα κονδύλια για τις Ελαιοκομικές Οργανώσεις του 2024 διασφαλίζονται

Κώστας Τσιάρας: Τα κονδύλια για τις Ελαιοκομικές Οργανώσεις του 2024 διασφαλίζονται

Απάντηση στη Βουλή σε Επίκαιρη Ερώτηση του προέδρου της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση …
Κουρέτας: «Η Θεσσαλία τιμά τον Αλ. Παπαδιαμάντη, την ιστορία και την κληρονομιά της»

Κουρέτας: «Η Θεσσαλία τιμά τον Αλ. Παπαδιαμάντη, την ιστορία και την κληρονομιά της»

Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη» …
Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Φέλλας

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Φέλλας

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε την κηδεία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Αθανασίου Αντ. Φέλλα, ετών 78, …