Σε τί εκπαιδεύτηκαν οι επαγγελματίες του κλάδου
Οι ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΑΦΑ ΑΧ. Ο.Ε., μια Τρικαλινή εταιρεία με πολυετή εμπειρία και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, έχοντας ως στόχο την παροχή άριστης εξυπηρέτησης των πελατών της ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για τους επαγγελματίες του κλάδου.
Ειδικότερα, σε συνεργασία με την εταιρία ISOMAT οργάνωσαν ημέρα εκπαίδευσης και επίδειξης στις νέες πρακτικές θερμομόνωσης, η οποία προσφέρει ενεργειακή αναβάθμιση και οχύρωση κτηρίων, και στην τοποθέτηση έτοιμων κονιαμάτων με ειδικό μηχάνημα.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις νέες πρακτικές, αλλά και να τις εφαρμόσουν οι ίδιοι!
Η εκπαίδευση σε νέες πρακτικές είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.
Η εκπαίδευση δεν περιορίστηκε μόνο σε τεχνικές γνώσεις, αλλά περιλάμβανε και την καλλιέργεια κρίσιμων ικανοτήτων όπως η δημιουργικότητα, η επίλυση προβλημάτων και η ομαδική εργασία.
Μέσω της ενσωμάτωσης νέων πρακτικών, οι επαγγελματίες μπορούν να ενισχύσουν την αποδοτικότητα, την καινοτομία και την προσαρμοστικότητά τους, διασφαλίζοντας την ανταγωνιστικότητά τους και την επιτυχία τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:













