ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Τα Τρίκαλα τρέχουν στoν δρόμο του Run Greece 2024

14 May 2024

Καταγράφεται ήδη υψηλή συμμετοχή από αθλητές/ ριες αλλά και πολίτες

Στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί το Run Greece 2024 με τους διοργανωτές και τους φορείς που υποστηρίζουν τη διοργάνωση να παραθέτουν σήμερα Συνέντευξη Τύπου στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, εκπρόσωποι του Δήμου, της Περιφέρειας και του ΣΕΓΑΣ μίλησαν για τα οφέλη της διοργάνωσης για την πόλη των Τρικάλων, η οποία, όπως τόνισαν, φημίζεται για την αθλητική της δράση.

“Με μεγάλη χαρά και πίστη στα πολλαπλά οφέλη του μαζικού αθλητισμού, υποδεχόμαστε στα Τρίκαλα το φετινό αγώνα Run – Greece. Ένα επιτυχημένο θεσμό που συνδέει το αθλητικό πνεύμα με τη σωματική άσκηση, βγάζοντας τον αθλητισμό από τα στάδια και βάζοντας τον στο κέντρο των πόλεων, εκεί που χτυπά η καρδιά της κοινωνικής ζωής” τόνισε ο κ. Κουρέτας.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς επισήμανε μεταξύ άλλων, «Στο κέντρο της Ελλάδας και με δυνατότητα ανάδειξης της ιστορίας, του πολιτισμού και του φυσικού κάλλους όλης της περιοχής, υποδεχόμαστε χιλιάδες δρομείς από όλη τη χώρα. Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει ενεργά μια διοργάνωση που απέδειξε ότι είναι πόλος αναφοράς για τους δρομείς και ευκαιρία ανάδειξης και του εθελοντισμού».

Ενώ η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή αναφέρθηκε στα τουριστικά οφέλη που προκύπτουν μέσα από την εν λόγω δράση, μιας και αφορά αμιγώς την πόλη των Τρικάλων.

Δείτε περισσότερα για τη διοργάνωση εδώ

trikalanews
Author: trikalanews

Συνάντηση Σακκά – εκπροσώπων Συλλόγου Τυφλών  

Συνάντηση Σακκά – εκπροσώπων Συλλόγου Τυφλών  

Θέματα των Τρικαλινών τυφλών συζήτησαν σε μια πρώτη συνάντηση, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και η αντιπρόεδρος …
Αύριο η κηδεία του 64χρονου Καλαμπακιώτη Ιωάννη Καρανίκα

Αύριο η κηδεία του 64χρονου Καλαμπακιώτη Ιωάννη Καρανίκα

Με βαθιά θλίψη η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων αποχαιρετά τον αγαπητό συμπολίτη μας, Ιωάννη Καρανίκα, ο …
Ολοκληρώνεται το αντιπλημμυρικό έργο της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

Ολοκληρώνεται το αντιπλημμυρικό έργο της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

Ενημέρωση Σακκά για τον προς ολοκλήρωση αντιπλημμυρικό αγωγό της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα …
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Αποστόλου

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Αποστόλου

Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Χρήστου Αποστόλου, ο οποίος έφυγε από …