ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Απαράδεκτη συμπεριφορά του Εκπρόσωπου Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

20 Apr 2024

Μια οφειλόμενη απάντηση για την πρόσβαση στην ενημέρωση

Δυστυχώς σήμερα βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουμε με τον χειρότερο τρόπο ότι ο Εκπρόσωπος Τύπου και Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων κ. Θανάσης Μιχαλάκης, βρίσκεται στη θέση αυτή για να εμποδίζει κατά το δοκούν και όχι να διευκολύνει το έργο της κάλυψης σημαντικών γεγονότων που αφορούν την περιοχή μας.

Συνεργάτιδα του Trikalanews.gr, έπειτα από πρόσκληση εταιρείας που προχώρησε σε μια γενναιόδωρη προσφορά για τις ανάγκες πλημμυροπαθών του Δήμου Τρικκαίων καθώς και έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, παραβρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου για να καλύψει τη συνάντηση εκπροσώπου της επιχείρησης και του Δημάρχου κ. Νίκου Σακκά.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου, όχι απλά ενοχλήθηκε από την παρουσία της, αλλά και της απευθύνθηκε βαρύτατα προσπαθώντας να την αποτρέψει να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή, υπαγορεύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα εργαστεί.

Με φωνές και παρεμβάσεις ακόμη και στην επιχείρηση που προχώρησε σε μια τόσο σημαντική προσφορά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πόλη μας, έφερε μεταξύ άλλων ως δικαιολογία το γεγονός ότι παρά την πρόσκληση που είχε αποσταλεί, δεν παραβρέθηκε κανένα άλλο μέσο της τοπικής ενημέρωσης!

Γεγονός τουλάχιστον απαράδεκτο, δεδομένου ότι με αυτό τον τρόπο παρεμποδίζεται στην ουσία η ενημέρωση του κοινού, προσβάλλοντας την επαγγελματική ακεραιότητα της συνεργάτιδάς μας, βάλλοντας κατά της ειδησεογραφικής μας εφημερίδας.

Ελπίζουμε το συμβάν να ήταν μια άτυχη στιγμή, κάτι βέβαια που δεν παύει να το κάνει κατακριτέο και όχι μια πάγια τακτική συντονισμένη σε μια λογική αποκλεισμού «μη αρεστών» στη Δημοτική Αρχή μέσων ενημέρωσης.

Δείτε το σημερινό ΕΠΙΣΗΜΟ δελτίο τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Η Διεύθυνση του Trikalanews.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews

Σοφία Ζαχαράκη: Ολοκληρωμένο παιδαγωγικό πλαίσιο για βρεφικούς σταθμούς – Συνεργασία Υπουργείου και ΔΙΠΑΕ

Σοφία Ζαχαράκη: Ολοκληρωμένο παιδαγωγικό πλαίσιο για βρεφικούς σταθμούς – Συνεργασία Υπουργείου και ΔΙΠΑΕ

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, προωθεί την καθιέρωση παιδαγωγικού πλαισίου στους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, για πρώτη φορά …
Θλίψη στον Τύρναβο: «Έφυγε» ξαφνικά 44χρονη γυναίκα

Θλίψη στον Τύρναβο: «Έφυγε» ξαφνικά 44χρονη γυναίκα

Μια θλιβερή είδηση συγκλόνισε τον Τύρναβο, καθώς μια 44χρονη γυναίκα, που ζούσε στην Αθήνα με τον σύζυγό της, πέθανε ξαφνικά …
Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης - Μία τραυματίας στο νοσοκομείο

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης – Μία τραυματίας στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος των «φρένων Βαρνά» …
Σοκ στον Τύρναβο: Άντρας αποπειράθηκε να πατήσει τη σύζυγό του και το παιδί τους

Σοκ στον Τύρναβο: Άντρας αποπειράθηκε να πατήσει τη σύζυγό του και το παιδί τους

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στον Τύρναβο, όταν ένας άντρας προσπάθησε να πατήσει τη σύζυγό του και το παιδί …