Καρδίτσα

«Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα (φωτό – βίντεο)

11 Nov 2023

Σε γιορτινούς ρυθμούς, κινείται από τις πρώτες βραδινές ώρες της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου η Καρδίτσα, στo πλαίσιo της “Λευκής Νύχτας”.

Το σημαντικό event, μες τις εμπορικές, καταναλωτικές, μουσικές και καλλιτεχνικές διαστάσεις, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος και ήρθε να «κουμπώσει» αρμονικά με το street food festival, που προηγήθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν προϊόντος του χρόνου.

Το σύνθημα στο ολόφωτο ευρύτερο κέντρο της Καρδίτσας  δόθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, με τα ντεσιμπέλ να ανεβαίνουν και την μουσική να κατακλύζει όλους τους δρόμους.

Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν 5 dj σε ισάριθμα διαφορετικά σημεία που δίνουν ρυθμό στην πόλη και την κίνηση. Υψηλάντου και Βάλβη (George Ntemos), Ηρώων Πολυτεχνείου και Ιεζεκιήλ (G. Pas ), Ηρώων Πολυτεχνείου μετά την διασταύρωση με την Υψηλάντου (Dj Afes), Χαρίτου (Semis Petrakis, me.nta, P.Kefaliakou ) και Κεντρική πλατεία (Leabdros) είναι τα σημεία που έχουν στηθεί τα μουσικά  «στούντιο».

Αργότερα, περίπου στις 9 θα ξεκινήσουν και live συναυλίες σε 4 διαφορετικά σημεία. Στην είσοδο του Παυσιλύπου θα βρίσκονται οι Blue moon, στον Πεζόδρομο Τερτίπη και Χατζημήτρου οι Irene live time to love ft RSN, στην κεντρική πλατεία οι Martzi feelgood και στον πεζόδρομο Λάππα και Βάλβη οι Denovo band and friends. Όρεξη για διασκέδαση να υπάρχει και η νύχτα αναμένεται μακριά και  ενδιαφέρουσα.

Εν τω μεταξύ στους δρόμους της πόλης παρατηρείται ήδη μία αυξημένη κίνηση, κάτι που είναι ένας από τους στόχους της “Λευκής Νύχτας”. Τα εμπορικά εννοείται πως είναι ανοιχτά και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά το βράδυ, έχοντας κάνει την απαραίτητη προετοιμασία για την συγκεκριμένη μέρα. Στην ημερήσια διάταξη και οι προσφορές σε προϊόντα για να επωφεληθούν οι καταναλωτές, που έχουν λάβει το μήνυμα και σημαντικός αριθμός είναι είτε μπροστά σε βιτρίνες είτε εντός καταστημάτων.

Σε ετοιμότητα, βεβαίως βρίσκονται και τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής που περιμένουν και αυτά σημαντικό αριθμό πελατών  τις επόμενες ώρες.

Είναι μία μέρα που η πόλη γιορτάζει με ένα ξεχωριστό τρόπο και οι «πόρτες» είναι ήδη ορθάνοιχτες και θα υποδέχονται τους καλεσμένους τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυχτα.

Πηγή: karditsalive.net.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑΔ (Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας) είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων …
Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Επιστολή Δημήτρη Κουρέτα στη διοίκηση της τράπεζας για τη ζωτική σημασία της διατήρησης του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος της περιοχής …
Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Για βοοειδή με ηλικία έως 10 έτη και για αίγες και αιγοπρόβατα με ηλικία έως 8 έτη …
Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης στο Δημαρχείο Πύλης …