Τα νέα της πόλης

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τρικάλων: Χαιρετίζουμε την εκλογική νίκη του Δ. Κουρέτα και του  συνδυασμού “Πρωτοβουλία”

17 Oct 2023

 Οι Θεσσαλοί με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα αμφισβήτησης στο σύστημα εξουσίας

Το  βράδυ  της  Κυριακής  μπορεί να  μην ήταν μια καλή βραδιά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον κ. Αγοραστό,  ήταν όμως καλή για τους πολίτες της Θεσσαλίας.

Με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα αμφισβήτησης στο σύστημα εξουσίας του Κ.  Μητσοτάκη, στην αλαζονεία και στους πολιτικούς εκβιασμούς των υπουργών του, στην ανεπάρκεια και αδιαφορία των “αρίστων” για τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων του.

Ταυτόχρονα  έδειξαν τη δυνατότητα συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, που με πρόγραμμα και σοβαρότητα απέναντι στα προβλήματα της Θεσσαλίας και τον Δ. Κουρέτα επικεφαλής, πέτυχαν μια μεγάλη εκλογική νίκη.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ  Τρικάλων θα συμβάλει, στο επόμενο διάστημα, με προτάσεις και πολιτικές πρωτοβουλίες, μέσα και από τη δράση των μελών μας που εκλέχθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε η περιφέρεια Θεσσαλίας να γίνει κέντρο υλοποίησης προοδευτικών πολιτικών.

Θα εστιάσει στα τεράστια προβλήματα που αφορούν στην ανόρθωση και ανασυγκρότηση της τοπικής  οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και των κατοίκων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας  που με την ψήφο τους έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έδωσαν στην “Πρωτοβουλία”  του Δ. Κουρέτα μια σπουδαία  εκλογική νίκη.

 Ν. Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

«Διαβητικές» λακκούβες στα Τρίκαλα;

«Διαβητικές» λακκούβες στα Τρίκαλα;

Η «έξυπνη» πόλη των Τρικάλων θα μπορούσε να διεκδικήσει κι έναν ακόμα χαρακτηρισμό. Παγκόσμιο ίσως. Όχι τον συνηθισμένο πια «πόλη …
Κώστας Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας

Κώστας Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας

Απαιτείται μηχανισμός για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης …
Ημερίδα "Erasmus Days 2024" στη Θεσσαλία: Προώθηση Ευρωπαϊκών Αξιών και Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Ημερίδα “Erasmus Days 2024” στη Θεσσαλία: Προώθηση Ευρωπαϊκών Αξιών και Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού θεσμού “Erasmus Days” …
Στο Στρασβούργο από την ΕΕ η πιστοποίηση του Δήμου Τρικκαίων για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις

Στο Στρασβούργο από την ΕΕ η πιστοποίηση του Δήμου Τρικκαίων για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις

Επίσημη και σε ανώτατο επίπεδο αναγνώριση της προσπάθειας του Δήμου Τρικκαίων για να υλοποιήσει την Ευρωπαϊκή Αποστολή για τις 100 …