Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Μετρημένος, ευθύς και δραστήριος: Η περίπτωση του Άκη Αναστασίου

4 Oct 2023

Με υψηλά τα ιδανικά για έμπρακτη προσφορά και ενδιαφέρον για το κοινό καλό, αλλά και με 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τοπική αυτοδιοίκηση

Όλοι ξέρουνε τον Άκη! Και όχι λόγω της ενασχόλησης του την τελευταία σχεδόν δεκαετία με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά κυρίως λόγω της ενεργής παρουσίας του και της έμπρακτης προσφοράς του στα τεκταινόμενα της πόλης. Ο Άκης Αναστασίου, ας τον πούμε και με ονοματεπώνυμο, δεν είναι μια τυχαία περίπτωση ανθρώπου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια στην Αθήνα και, παρά τις ευκαιρίες που προσφέρει η πρωτεύουσα στον τομέα του, επέστρεψε στη γενέτειρα πόλη να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

Από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, των γνωστών Σακαφλιάδων, πάντα φίλαθλος και πρακτικά υποστηρικτής για την αγαπημένη ομάδα της πόλης έδωσε πολλούς προσωπικούς “αγώνες” και όχι μόνο, γενικά γύρω από τον αθλητισμό. Επί της θητείας του ως  Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην ανάδειξη και την ενίσχυση των τομέων υπευθυνότητάς του σε ολόκληρη την πόλη αλλά και τα χωριά της.

Ο ίδιος… μπασκετικός με ενεργή συμμετοχή σε αθλητικά σωματεία και, γενικά, άνθρωπος που δε φοβάται να τσαλακωθεί… και να συμμετέχει σε όλα!

Η επιλογή να τοποθετηθεί ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ διόλου τυχαία, αφού ήταν από εκείνες τις περιπτώσεις δυνατών συνεργατών στο Δ. Τρικκαίων, ικανός να ξεκινήσει, να συνεχίσει και να παραδώσει τελικά ένα έργο αντάξιο της σημαντικότητάς του.

Από τους ανθρώπους που πεισμώνουν στα δύσκολα και σίγουρα δεν συμβιβάζονται, ξεκάθαρος και διάφανος χαρακτήρας και δίπλα σε όλους, άφησε και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε θέση ευθύνης που έχει μέχρι τώρα αναλάβει.

Με υψηλά τα ιδανικά για έμπρακτη προσφορά και ενδιαφέρον για το κοινό καλό, αλλά και με 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «Επανεκκίνησης» και ένα από τα πρόσωπα που αξίζει να ξεχωρίσει και σε αυτή την εκλογική μάχη!

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

Νέα Αριστερά: «Απαράδεκτη η ποινικοποίηση της απεργίας των εκπαιδευτικών – Στο πλευρό των δασκάλων και των μαθητών»

Νέα Αριστερά: «Απαράδεκτη η ποινικοποίηση της απεργίας των εκπαιδευτικών – Στο πλευρό των δασκάλων και των μαθητών»

Σε μια απαράδεκτη και αυταρχική ενέργεια προχώρησε το υπουργείο Παιδείας στη κατεύθυνση της ποινικοποίησης της απεργίας και περιορισμού των δικαιωμάτων …
Διάσελλο Φαρκαδόνας – Ένα χωριό σε παρακμή και εγκατάλειψη

Διάσελλο Φαρκαδόνας – Ένα χωριό σε παρακμή και εγκατάλειψη

 Η κοινότητα του Διασέλλου Φαρκαδόνας απευθύνει ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας την τραγική κατάσταση στην …
Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Έκθεση με τίτλο: «Στολές Ευζώνων από το 1821 έως σήμερα” στις επετειακές εκδηλώσεις στην Πινακοθήκη Λάρισας …
Δράσεις για τη διατροφή στον Ζ΄ Παιδικό του Δήμου Τρικκαίων

Δράσεις για τη διατροφή στον Ζ΄ Παιδικό του Δήμου Τρικκαίων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής, πραγματοποιήθηκαν στον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων δράσεις …