Διαβάστε επίσηςΚους Κους – Ειδησούλες

Στο Γύθειο …έφτασε ο Βασίλης Γιαγιάκος

17 Jul 2023

Ακούραστος και με μεθοδικότητα συνεχίζει τις προσπάθειες ανάδειξης του ν. Τρικάλων

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις προσπάθειες και τις επαφές του, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό προϊόν του ν. Τρικάλων.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Γύθειο, εκεί όπου διεξήχθησαν οι εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητήριων, που πάρα το κύμα καύσωνα, πρόεδροι και εκπρόσωποι από όλη την χώρα έδωσαν το παρόν.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, ο κ. Γιαγιάκος αναφέρθηκε «στη μελέτη για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που έχει εκπονήσει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και στην προετοιμασία του συνεδρίου για την παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου δράσης που θα αποτελέσει τον οδηγό ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού».

Επίσης, τόνισε ιδιαίτερα «την αξία της προβολής και προώθησης των τοπικών παραγόμενων προϊόντων μας, καθώς ο επισκέπτης στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής του εμπειρίας, βάσει κουλτούρας και στάσης ζωής, αναζητά ανεξαρτήτου κόστους, να γευτεί τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία που περικλείουν την παράδοση και τον πολιτισμό του κάθε τόπου. Η διασύνδεση τοπικών παραγόμενων προϊόντων – γαστρονομίας – τουρισμού πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Στη φωτογραφία, διακρίνεται με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Ιωάννη Μπρατάκο, ο οποίος όπως αναφέρει ο κ. Γιαγιάκος υποστηρίζει τις αναπτυξιακές δράσεις των Επιμελητηρίων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Νέο περιστατικό με χρήση κινητού σε Γυμνάσιο της Πάτρας – Δύο μαθητές τιμωρήθηκαν με αποβολή

Νέο περιστατικό με χρήση κινητού σε Γυμνάσιο της Πάτρας – Δύο μαθητές τιμωρήθηκαν με αποβολή

Λίγες εβδομάδες μετά το άνοιγμα των σχολείων και με την απαγόρευση της χρήσης κινητών εντός σχολικών συγκροτημάτων να ισχύει, ένα …
Με 4,6 εκατ. € η άσφαλτος λάμπει στα χωριά, η πόλη… στην αναμονή

Με 4,6 εκατ. € η άσφαλτος λάμπει στα χωριά, η πόλη… στην αναμονή

Ο αντιδήμαρχος έργων σε πρώτο πλάνο για τις αγροτικές βελτιώσεις, αλλά η κεντρική πλατεία… ψάχνει τον δρόμο της …
40ήμερο Μνημόσυνο Δημητρίου Κων. Ούτρα

40ήμερο Μνημόσυνο Δημητρίου Κων. Ούτρα

Τελούμε την Κυριακή 22 – 9 – 2024 , στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στο Γαρδικάκι Τρικάλων , 40ήμερο Μνημόσυνο …
Εκτεταμένες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο

Εκτεταμένες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο

Το Ισραήλ εξαπολύει δεκάδες επιθέσεις εναντίον στόχων της Χεζμπολάχ, μετά από τις φονικές εκρήξεις ασυρμάτων που κόστισαν τη ζωή σε …