Τα νέα της πόλης

Πολωνός αστυνομικός με το ποδήλατό του στα Τρίκαλα για καλό σκοπό (φωτό)

14 Jun 2023

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών είχε τη χαρά να υποδεχτεί την Τρίτη τον Tomasz Dzierga, μέλος της Πολωνικής IPA – Cieszyn I, ο οποίος το διάστημα, από 18.05.2023 έως 18.06.2023, συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση με το ποδήλατο «Ja jadę – Ty pomagasz, sezon III. I ride – you help, season III» ξεκινώντας από το Siemianowice Śląskie (Πολωνία) και καταλήγοντας στην Αθήνα (Ελλάδα).

Η όλη διαδρομή καλύπτει 4100 χλμ

Φέτος, ο Tomasz προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, για τη Wiktoria από τη Siemianowice Śląskie που χρειάζεται μόνιμη αποκατάσταση, καθώς πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και πάρεση των άκρων. Επιπλέον, ο Tomasz προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, για τον Mirosław από το Turów που είναι θύμα μεθυσμένου οδηγού.

Τον συνάδελφο υποδέχτηκαν στην είσοδο της πόλης μας, δικυκλιστές της ομάδας Ζ και τον συνόδευαν μέχρι το ξενοδοχείο όπου διανυκτέρευσε.

Σήμερα το πρωί κατά την αποχώρηση του, τα ποδήλατα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων των συνόδευαν μέχρι την έξοδο της πόλης μας.

Ακομη ο συνάδελφος και μέλος μας Αθανάσιος Τσιονάρας επίσης ποδηλάτης, συνόδευε με το ποδήλατο του τον Πολωνό συνάδελφο μέχρι τον Δομοκό.

Το Δ.Σ. ευχαριστει θερμά, ,την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και προσωπικά τον Διευθυντή Δημήτριο Μήτραινα για την πολύτιμη βοήθεια του, τους Συναδέλφους που υπηρετούν στην ομάδα ποδηλάτων, τους Συναδέλφους της ομάδας Ζ, την Διεύθυνση του ξενοδοχείου ΝΤΙΝΑ για την προσφορά του δωματίου όπου διέμενε ο συνάδελφος και τέλος τον Συνάδελφο Αθανάσιο Τσιονάρα ΣΙΝΑΡΑ που συνοδεύει με το ποδήλατο του τον Tomasz .

Ως Τοπική Διοίκηση Τρικάλων ευχόμαστε από καρδιάς ο στόχος που έχει θέσει ο πολωνός συνάδελφος μας να στεφτεί με επιτυχία.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος
Ο Γεν. Γραμματέας ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Τρίκαλα: Η κακοκαιρία πέρασε και… ξέχασε να ρίξει βροχή!

Τρίκαλα: Η κακοκαιρία πέρασε και… ξέχασε να ρίξει βροχή!

Η πολυδιαφημισμένη κακοκαιρία που υποτίθεται ότι θα έπληττε τα Τρίκαλα πέρασε και… δεν ακούμπησε …
Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα #Skills4Jobs για Συντηρητές Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων στη Θεσσαλία.

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα #Skills4Jobs για Συντηρητές Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων στη Θεσσαλία.

«ΣΕΒ, ΣΘΕΒ και Κ.Δ.Β.Μ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ενώνουν δυνάμεις και προετοιμάζουν νέες και νέους για επαγγέλματα με ισχυρή ζήτηση στη Θεσσαλία» …
Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από ζωή η Νίκη Τσιβίκη.

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από ζωή η Νίκη Τσιβίκη.

Κηδεύεται την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλίνους Τρικάλων …
Σύλληψη άνδρα στα Τρίκαλα για κατοχή ναρκωτικών

Σύλληψη άνδρα στα Τρίκαλα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου 2024 στα Τρίκαλα ένας ημεδαπός άνδρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων. Κατά τη …