Ελλαδα

“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή 37χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

29 May 2023

Θρήνος στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο και σε όλο το νομό, για τον αδόκητο χαμό του 37χρονου Βαγγέλη Μπαρμπέρη, τερματοφύλακα του ΑΣ Χωστίων, που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.

Όπως γράφει ο φίλος του και δημοσιογράφος Γιάννης Καντάς, το απόγευμα της ίδιας μέρας πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του, μετά από καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στο Δίστομο, αλλά λίγο αργότερα η καρδιά του δεν άντεξε.

 

Ο Βαγγέλης ταξίδεψε μέχρι το Κυριάκι για να πάρει την οικογένειά του και επιστρέφοντας στη Λιβαδειά, κοντά στον Ελικώνα (Ζερίκι), έχασε τις ασθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άσφυγμος, άπνοος και με πλήρη κατάργηση των αντανακλαστικών του εγκεφαλικού στελέχους.

Οι πρώτες πληροφόριες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

trikalanews
Author: trikalanews

Έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός Μιχαήλ Ντιρογιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός Μιχαήλ Ντιρογιάννης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Μιχαήλ Αθ. Ντιρογιάννη …
Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Χαρίτωνος του Ομολογητού, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 …
Συνάντηση εργασίας Σκόνδρα - Ζαχαράκη για την Κοινωνική Συνοχή

Συνάντηση εργασίας Σκόνδρα – Ζαχαράκη για την Κοινωνική Συνοχή

Στο επίκεντρο η στήριξη της ελληνικής οικογένειας, η ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και η συνεργασία για την αντιμετώπιση του δημογραφικού …
Έφυγε από τη ζωή η Σωτηρία Λαζαροπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Σωτηρία Λαζαροπούλου

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας αδελφής και θείας, Σωτηρίας Σέγγη – Λαζαροπούλου, ετών 85 …