Από το 1935 η οικογένεια Κόγια μπήκε στον λαχταριστό κόσμο της αρτοποιίας στον οποίο ενέπνευσε και τις επόμενες γενιές να ακολουθήσουν.
Αρχικά ο Λάμπρος Κόγιας με ένα μικρό φουρνάκο έπειτα ο Βησσαρίων και Πολυξένη Κόγια που επέκτειναν την επιχείρηση και μετά η Μαρία Κόγια που εμπλούτισε με ακόμα περισσότερες νοστιμιές τον δικό της πλέον φούρνο στην Ελευθερίας 6 κοντά στον σταθμό των τρένων.
Σήμερα έρχονται τα παιδιά της η Κατερίνα και ο Γιώργος Κανδύλης η τέταρτη γενιά αρτοποιών που συνεχίζουν με αγάπη αυτήν την όμορφη ιστορία γεύσης που κρατάει γενιές ολόκληρες.
Το Σάββατο τελέστηκαν τα εγκαίνια στον πέμπτο πλέον φούρνο Αλεύρι και Ζάχαρη στην οδό Φλεγίου 11 με Καβράκου έχοντας ακόμα περισσότερες λιχουδιές και πολλά είδη ζαχαροπλαστικής, γλυκά ημέρας και τούρτες γενεθλίων καθώς η Κατερίνα Κανδύλη έχει τελειώσει σχολή ζαχαροπλαστικής και παρακολούθησε πολλά αντίστοιχα σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το trikalanews.gr τους εύχεται καλές δουλειές.